Ηλιτόμηνον, για την φροντίδα των νεογνών
Αρχική Σελίδα Νέα Συνεργασία της Peppa Pig/Entertainment One Licensing με το Ηλιτόμηνον
Συνεργασία της Peppa Pig/Entertainment One Licensing με το Ηλιτόμηνον Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Μάιος 2015 12:20
Η Πέππα το Γουρουνάκι και η Entertainment One Licensing με υπερηφάνεια ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με την ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση "Ilitominon» για τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών. Τα αυτοκόλλητα Peppa Pig παράγονται ειδικά για αυτό το λόγο από την εταιρεία Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ και πωλούνται σε όλα τα καταστήματα Μουστάκας στην ελληνική αγορά.
 
HLITOMHNON-MOUSTAKAS
 

EFCNI “European Standards of Care for Newborn Health”

2014 04 16 RollUp Logos - Kurz 40f5740f2dΤο ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΝ υποστηρίζει και συμμετέχει στη δράση του EFCNI “European Standards of Care for Newborn Health”, για τη θέσπιση ενιαίων προτύπων ποιότητας, με τα οποία να διασφαλίζεται η παροχή κατάλληλης φροντίδας σε όλες τις εγκύους, τα νεογνά και τα πρόωρα βρέφη.

Η επίσημη έναρξη της δράσης έγινε στις 7/4/2014 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης SOCKS FOR LIFE.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rainer Wieland και τους ευρωβουλευτές Angelika Niebler και Peter Liese, με ομιλητές την πρόεδρο του EFCNI Silke Mader, τον καθηγητή Luc Zimmermann, πρόεδρο της European Society for Paediatric Research και την Ελένη Βαβουράκη, πρόεδρο του Ηλιτόμηνου. Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσης ο πρόεδρος της UENPS Giuseppe Buonocore, για να υπογράψει το αίτημα εκ μέρους της UENPS.