Ηλιτόμηνον, για την φροντίδα των νεογνών
Αρχική Σελίδα Νέα 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας, 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, Αθήνα
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας, 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, Αθήνα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 10:01

Η Ελληνική Εταιρεία Αγωγής & Προαγωγής Υγείας (ΕΕΠΑΥ) διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών  στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, στο οποίο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα συζητηθεί το θέμα των πρόωρων γεννήσεων και ως αντικείμενο της Προαγωγής και Αγωγής Υγείας.

Περισσότερα

 

EFCNI “European Standards of Care for Newborn Health”

2014 04 16 RollUp Logos - Kurz 40f5740f2dΤο ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΝ υποστηρίζει και συμμετέχει στη δράση του EFCNI “European Standards of Care for Newborn Health”, για τη θέσπιση ενιαίων προτύπων ποιότητας, με τα οποία να διασφαλίζεται η παροχή κατάλληλης φροντίδας σε όλες τις εγκύους, τα νεογνά και τα πρόωρα βρέφη.

Η επίσημη έναρξη της δράσης έγινε στις 7/4/2014 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης SOCKS FOR LIFE.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rainer Wieland και τους ευρωβουλευτές Angelika Niebler και Peter Liese, με ομιλητές την πρόεδρο του EFCNI Silke Mader, τον καθηγητή Luc Zimmermann, πρόεδρο της European Society for Paediatric Research και την Ελένη Βαβουράκη, πρόεδρο του Ηλιτόμηνου. Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσης ο πρόεδρος της UENPS Giuseppe Buonocore, για να υπογράψει το αίτημα εκ μέρους της UENPS.